Klant referenties

The key to inspire you

Coaching

“Mijn algemene indruk over S-Quisse geef ik weer in een aantal in me opgekomen kernwoorden, te weten: warmte, rust, gemoedelijkheid, zachtheid, vertrouwen, ruimte, licht professionaliteit en integriteit. Als ik deze woorden op me laat inwerken, dan kunnen vrijwel alle kernwoorden ook over Sven geschreven worden.Je hebt me op een prachtige manier ondersteund in mijn ontwikkelings proces. Dat je vanuit je oprechtheid en je inzichten mij ook op momenten, NIET hebt "gespaard". Je bent de juiste persoon geweest op een moment in mijn leven, dat ik je nodig had. Bedankt!"

- Henk Jan, Leiden -

“De beslissing om het coachingstraject in te gaan is een van de beste beslissingen van mijn leven geweest. Na jarenlang vast geroest te hebben gezeten in mijn leven, niet wetende wat ik wilde, niet durfde en vol zat met negatieve overtuigingen kwam ik via via in aanraking met Sven. Ik zat al een tijdje met een paar kwesties en was de weg volledig kwijt. Met Sven heb ik concreet kunnen maken waar ik naar op zoek was. Hij is één van de weinigen waarvan ik vind dat hij over voldoende inzicht en begrip beschikt, open minded is, goed meedenkt, duidelijk en helder is, motiveert en de juiste vragen stelt waardoor je uiteindelijk zelf je eigen richting bepaalt en keuzes maakt. Al na een paar sessies heb ik inzichten over mezelf ontdekt die heel veel verklaren over hoe veel zaken gegaan zijn. Nu voel ik me al een stuk sterker, heb meer zelfvertrouwen en sta gelukkiger in het leven. Ik denk positiever over mezelf, sta daardoor positiever in het leven en straal dat ook weer naar anderen uit. Iedereen die wel eens worstelt met dingen, kan ik aanraden contact op te nemen met Sven omdat er niets fijner is dan jezelf te zien groeien.”

- Micheal, Den Haag -

“Sven komt op mij over als een sympathieke man, die mij op mijn gemak weet te stellen, goed kan luisteren en zich in mij kan verplaatsen. Hij is belangrijk geweest in de keuzes die ik gemaakt heb. Dankzij hem, ben ik zzp-er geworden en heeft me zelfs in het proces nog begeleid. Ook hielp hij me bij het uitwerken van concept idee tot realisatie van mijn plannen en zelfs opzetten van mijn bedrijf. Erg blij met hem."

- Susan, Den Haag -

Management

“Als interim-manager en consultant komt Sven door zijn sterke analytische vaardigheden snel tot de kern van de zaak; Hij weet weet door zijn communicatieve vaardigheden snel draagvlak en enthousiasme voor verandering te realiseren in alle gelederen van de organisatie. Hij heeft een stevige achtergrond op het gebied van mensenkennis, strategie ontwikkeling, verandermanagement, procesoptimalisatie. Bovenal een pragmatische insteek. ”

- Anoniem , Amsterdam -

“In de periode dat Sven bij InTraffic heeft gewerkt heb ik hem ervaren als een enthousiaste manager met een hoge intrinsieke motivatie. Dingen niet doen omdat ze moeten maar vooral omdat Sven gelooft dat het oprecht het beste is voor de organisatie en de medewerkers. Sven is iemand die snel schakelt, resultaat- en doelgericht is en zich niet snel laat afleiden. Zijn manier van communiceren is sterk waarbij hij duidelijk verwachtingen aangeeft en feedback geeft. Fijn om met Sven te hebben samengewerkt!”

- Frank van den Bogaart, InTraffic -

"Sven was bij Stater mijn teamleider. Een fijne sociale man om mee samen te werken. Zijn deskundigheid werd binnen Stater zeer gewaardeerd. Ik zou zo weer een klus accepteren waar ik samen kan werk met Sven. Dank je Sven.”

- Paul Sinnema, Software Engineer bij Stater -

“In mijn optiek hebben managers, coaches en trainers, als ze worden ingehuurd door bedrijven, een verantwoordelijkheid naar bedrijf en haar medewerkers, en natuurlijk naar zichzelf. Hun rol is iemand prettiger en beter te laten functioneren in het bedrijf, en daar hoort een boel bij, ondermeer iemand zelfbewuster maken en laten groeien. Sven heeft dit meer dan overtroffen. Een ECHTE aanrader voor uw bedrijf”

- Peter, Amsterdam -

Consultancy

“Tijdens zijn opdracht bij ING heb ik Sven leren kennen als een warm, open en sensitief persoon, die weet hoe hij mensen voor zich kan winnen. Deze kwaliteiten, naast zijn vakinhoudelijke professionaliteit, helpen Sven om mensen met elkaar te verbinden en goed zicht op de onderstroom te hebben – dus wat er leeft en speelt – en dit te verbinden met de harde inhoud van een opdracht. Dit was van grote toegevoegde waarde voor ons project, want het is uiteindelijk nog steeds “mensenwerk” wat we doen in het verandervak.”

- Urs Baumgartner, ING Nederland -

“Sven is an enthousiastic consultant with extensive knowledge in both the Software Asset Management and Business Analysis domain. I have had the pleasure of working with Sven on several different projects. Sven's energy, professional attitude and enthusiasm to share knowledge and information with his network struck me. Next to this Sven is also a very sociable person, always willing to assist or coach when and wherever possible. I am looking forward to doing a new project with him.”

- Harold Roumen, Aeqos consulting -

“Sven gaat niet snel uitdagingen uit de weg. De bereidheid om een persoonlijke stretch aan te gaan met onbekende gebieden is hoog. Ik heb Sven leren kennen als een consultant met zowel een persoonlijke touch als iemand die oog heeft voor wat er op interpersoonlijk en politiek vlak gebeurd. Hij speelt hier op in met een positieve persoonlijkheid en weet constructief iets in het proces toe te voegen en zo tot een project tot positieve resultaten te brengen.”

- Robert Bals, Topforce - 

Trainer / (gast)docent

“Sven is een prettige collega. Teamworker. Heeft gevoel voor coaching en is vakkundig, een zeldzame combinatie waar wij graag gebruik van willen blijven maken. Ook bij mijn nieuwe werkgever zijn wij van plan om Sven weer te vragen om een rol bij ons te spelen, zodra onze curriculum wijzigingen zijn doorgevoerd.”

- Docent, Inholland Hogeschool, Den Haag -

Overig

“Wij hebben samen het Acceptatie Management ten behoeve van de outsourcing van de kantoorautomatisering van het Ministerie van LNV vormgegeven. Sven heeft zich laten kennen als een zelfstandige professional, die pro-actief zaken oppakt. Hij is in staat bruggen te slaan tussen mensen en partijen waardoor samenwerking beter verloopt en resultaten sneller worden bereikt.”

- Basile Lemaire, Lemaire Publiek VeranderLeiderschap -

“Sven is sterk in het strategisch beïnvloeden ook binnen een politiek bestuurlijke omgeving om zijn doelen en resultaten te bereiken. Hij is flexibel in zijn werk en snel in staat om met zijn collega’s een goede werkrelatie op te bouwen. Daarin coacht hij, confronteert hij indien nodig en weet hij het beste uit de ander naar boven te halen.”

- Annika Verhagen, Raad voor de Kinderbescherming -

Bent u op zoek naar een interim-manager, adviseur, coach, trainer of een recruitment dienst?

Neem dan direct contact met mij op!

Neem contact op