Recruitment, Sourcing en Staffing

Wanneer passie en talent gaan samenwerken, maak je een meesterwerk.

Recruitment, Sourcing en Staffing zijn meer dan detacheren of mensen aannemen, het is een oplossing voor het fenomeen dat bedrijven zo mooi maakt en dat het bedrijfsleven zo kenmerkt: bedrijvigheid. Mensen liggen namelijk aan de basis van elk geslaagd bedrijfsproces of -project. Het inzicht van mij en mijn team helpen in het managen van het kostbare menselijke kapitaal en helpt daarmee mijn klanten hun bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken en hun strategieën voor het aannemen en behouden van (nieuw) menselijk kapitaal te optimaliseren.

Het is dan ook niet meer dan logisch dat uw organisatie veel tijd, geld en energie investeert in talentmanagement, behouden van uw personeel en vinden van de juiste kandidaten. U wilt immers de allerbeste mensen op de juiste plek krijgen. Het aannemen van een nieuwe medewerker is een uitdaging. U zoekt de ideale kandidaat die alle kwaliteiten heeft waar uw (project)organisatie naar op zoek is. Dat kost enorm veel tijd en geld. Het ontdekken van persoonlijke talenten en ambities en deze ten volle benutten. Dat is de kunst.

Het werven en selecteren van professionals voor vaste en tijdelijke functies is immers mensenwerk. Zelf kandidaten en medewerkers screenen is een tijdrovend en kostbaar proces. Daarbij weet u meestal pas op termijn of u wel echt de juiste persoon heeft getroffen. Maar vervelende verrassingen zijn te voorkomen. Ik en mijn team van specialisten kijken van verschillende invalshoeken naar de verschillende kandidaten en kunnen u bijstaan in het recruitment proces met het doel om het aannemen van de kwalitatief juiste mensen sneller en goedkoper te laten verlopen.

Wanneer?

De recruitment service en dienst is uitermate geschikt wanneer:

 • Recruiters: u heeft teveel werk en kan een extra handje gebruiken.
 • Groei: u heeft nog geen recruiter en iemand nodig die u ondersteunt in de groei van uw organisatie .
 • Gatekeeper: u krijgt zo veel sollicitaties, cv's en brieven en hebt zelf te weinig tijd om het zelf te doen. De eerste screening word door mij gedaan.
 • Project / programma organisatie : u zoekt op korte termijn project bemensing of oplossing voor uw uitdaging en heeft daar ondersteuning bij nodig
 • Coaching: u wilt op een nieuwe manier naar recruitment proces kijken en heeft daar ondersteuning bij nodig
 • Second opinion : u twijfelt aan aanname proces en wilt een kwaliteitsmeting.

Waarom?

De voordelen van recruitment service en dienst zijn:

 • Vind snel de juiste en kwalitatief goede mensen, die uitstekend passen bij de ambitie en cultuur van uw bedrijf.
 • Geen dure aanbreng fees
 • Andere kijk op recruitment door een resultaatgerichte aanpak.
 • Persoonlijke aanpak.
 • Flexibele ondersteuning.
 • Snel reageren op uw behoefte .
 • Groot netwerk.
 • Groot hit rade percentage.

De "perecte match" aanpak

Ik wil graag een bijdrage leveren aan uw succes. Door u met de juiste professionals in contact te brengen, maar ook door alles eromheen voor u te regelen, zodat u zich kunt toeleggen op uw core business! Ik ondersteun het recruitment proces van uw (project)organisatie met het doel om het aannemen van de juiste mensen sneller en goedkoper te laten verlopen. Het resultaat hiervan zijn betere matches tussen vacatures en kandidaten. Iedere bemiddeling is maatwerk, ik sta voor kwaliteit. Of het nu gaat om vaste functies of tijdelijke opdrachten; Ik bied ‘de perfecte match’. Een perfecte verbinding tussen de professionals en het meest uw organisaties geeft mij energie. De perfecte match bestaat, in mijn ogen, uit een match op papier en een persoonlijke match. Waar worden beide partijen gelukkig van? Die vraag is voor mij nog het meest belangrijk. Ik heb een frisse kijk op de markt en werk op basis van profiling. Een doelgerichte aanpak; dat betekent geen vacature afschuiven of een stapel cv’s op je bureau. Het betekent: een doelgericht gesprek aangaan om elkaar, de organisatie, het team en uiteindelijk de kandidaat te leren kennen. Het delen van gezamenlijke energie en ambitie is belangrijk, succes en geluk vinden in je werk is minstens net zo belangrijk. Ik verzorg beide! Ik werk op basis van profiling. Het aannemen van een werknemer met de geschikte capaciteiten en motivatie die bij uw bedrijf past is lastig. Voordat je als werkgever iemand aanneemt is het handig om een juist beeld te hebben van de toekomstige werknemer. Om een juist en beter beeld te krijgen van wie en wat u precies zoekt stellen naast kandidaatsprofiel ook een (project) organisatie en een team / project profiel (optioneel). Hierdoor krijgen we een gedetailleerd beeld waar iemand terecht komt en wie u zoekt. Dit maakt dat scoringspercentage verhoogt wordt (daarmee groot hit rade percentage) en uiteindelijk krijgt u kwalitatief betere kandidaten aangeboden.Ik ga voor de perfecte match!

Investeren in de toekomst

Bent u op zoek naar een nieuwe baan? of wilt u van baan veranderen? en je kan wat extra hulp gebruiken? ik help u graag verder

Openstaande vacatures

De recruitment service en dienst is uitermate geschikt wanneer:

Bent u op zoek naar een interim-manager, adviseur, coach, trainer of een recruitment dienst?

Neem dan direct contact met mij op!

Neem contact op